Frummeltjes Festijn 18 mei 2019

Dit jaar is alweer de tweede editie van Het Frummeltjes Festijn op het terrein bij verloskundigenpraktijk Lucina in Stadspolders.
Tijdens deze gezellige evenementmarkt zijn er leuke doe-activiteiten en workshops te doen voor (aanstaande) ouders, verzorgers, oppassers, opa’s & oma’s en kinderen tot circa 6 jaar.

frummeltjes festijn 2019

Op het buitenterrein staan diverse kraampjes waar leuk geshopt kan worden. Denk hierbij aan wasbare luiers, kinderkleding en bijtringen.
Ook vindt er een speelgoedruilbeurs plaats van de Speelotheek en een leuke speelhoek met springkussen. Verder vindt je buiten diverse Dordtse ondernemers die meer vertellen over hun expertise of waar je mee kunt doen aan een leuke prijsvraag. Natuurlijk is er ook gedacht aan een klein hapje en een drankje en kun je even uitrusten op de aanwezige bankjes. Ideaal als de kids plezier maken in de speelhoek of zich laten schminken.

Binnen kunnen er diverse workshoprondes gevolgd worden in de grote zaal. Het is niet nodig je aan te melden voor deze workshops. De wachtruimte en spreekkamers omgetoverd tot gezellige activiteiten plekjes. Laat je bijvoorbeeld voorlezen in de voorleeshoek door een consulente van de bibliotheek en stel al je vragen over taalontwikkeling. Kinderen kunnen lekker ontdekken in de Toppiehoek waar in de ochtend het thema natuur en knutselen centraal staat. Ook het thema dans komt terug in één van de spreekkamers van 10 tot 12 kun je met je kleintje deelnemen aan de dansdemo’s. Uniek voor dit festival is de mogelijkheid om een pretecho te laten maken door de gediplomeerd verloskundigen. Let op aanmelden is hiervoor noodzakelijk.

Jij komt toch ook?

Laura van der Geer & Aileen de Vogel