Kangatraining en RTM op Frummeltjes Festijn 2019

Mijn naam is Nicolette Fulopne Schuller. Ik woon in Dordrecht met mijn lieve man en drie prachtige zonen. Sinds begin 2018 verzorg ik in de regio DRECHTSTEDEN kangatraining -lessen.

Wat is kangatraining? Kangatraining is dé postnatale workout (sporten en dansen) met je kind in de doek of drager waarbij jij weer fit kan worden en je klein onder tussen lekker bij je kan hebben.
De training is precies afgestemd op de behoefte van de jonge moeder en de baby; veilig en effectief fit worden terwijl de baby wordt geknuffeld en geniet van de nabijheid van de moeder.Met kangatraining besteed ik speciale aandacht aan het beschermen en versterken van de bekkenboden. Een andere focus ligt op de juiste houding in het dagelijkse leven met de baby en op de versterking van de diepliggende buikspieren.
Samen sporten met ander moeders heeft zoveel voordelen! Het is gezellig, geeft je extra motivatie om te gaan, je kunt tips krijgen en uitdelen, je maakt nieuwe vrienden en je krijgt de bevestiging dat jou kind toch écht de allermooiste is!Mijn doel is aan zoveel mogelijk vrouwen en moeders samen met hun baby het plezier van bewegen laten beleven en nader kennismaken.

Laten wij veilig bewegen samen met onze liefste trainingsgenoot: onze baby!