Moose fotografie op Frummeltjes Festijn 2019

Mijn naam is Marie Louise Barendrecht en ik ben de fotografe achter Moose Photography. Bij mij kun je terecht om die bijzondere mijlpalen in jullie leven vast te leggen. Je zwangerschap, jullie kersverse pasgeboren baby, beide unieke momenten die snel aan je voorbij gaan.

Tijdens je zwangerschap bied ik je de mogelijkheid om een outdoor shoot te boeken waarbij je gebruik mag maken van een speciale jurk. Feel like a princess…

Bij een newborn shoot leg ik jullie kleintje bij voorkeur binnen 2 weken na de geboorte vast. Het klinkt inderdaad cliché, maar ze zijn echt maar zó kort, zó klein. Hier gebruik ik natuur- en pasteltinten voor een tijdloos beeld.

Bij iedere shoot kun je VEILIGHEID, professionaliteit, gezelligheid en KWALITEIT verwachten. Voor een newborn shoot verwelkom ik jullie graag in mijn knusse woonkamerstudio. Graag leg ik jullie kostbare herinneringen vast.

Want zeg nou zelf, ze worden zo snel groot…..