Frummeltjes Festijn in het kort

 • ONTMOETEN & SAMENBRENGEN

  Het kerndoel van Het Frummeltjes festijn is een leuk event voor Dordtenaren door Dordtenaren te organiseren. Hierbij laten we plaatselijke ondernemers, zorgverleners en instanties samenkomen. Het is een festivalmarkt met een straatfeest aandoende feeling. Kortom een leuke dag voor (aanstaande) ouder, verzorgers, grootouders en kinderen tot 6 jaar.

  Kom je 18 mei 2019 ook genieten van een spetterende dag!

 • WINKELEN

  Het plein wordt omgetoverd tot mini market waar je de leukste dingen kunt kopen bij diverse Dordtse ondernemers. Naast leuke spullen kun je ook terecht met korte vragen of advies. Meer weten check dan alle deelnemers.

 • EDUCATIE

  Verschillende deelnemers geven (interactieve) demo’s in de grote zaal. Er loopt een grote verscheidenheid aan professionals rond waaraan je jouw vragen kunt stellen.

  O.a. een diëtiste, draagconculent, verloskundigen, beweegcoaches en een geboortecoach.

 • ENTERTAINMENT

  In en rondom het pand kun jij je vermaken met diverse activiteiten. Laat je gezicht of dikke buik schminken, ga iets leuks knutselen, laat je voorlezen. Ga los op het springkussen of tijdens één van onze toffe demo’s.

 • ETEN & DRINKEN

  Wat is een festijn zonder heerlijk eten en drinken, kom gezellig een broodje eten met een sapje of een lekker bakkie koffie. Je kunt heerlijk gaan zitten aan één van de tafels en genieten van je hap terwijl je kind vermaakt wordt in de knutselhoek of aan het springen is op het springkussen.

Bekijk alle deelnemers

Ontmoet onze organisatoren

AILEEN DE VOGEL
AILEEN DE VOGELDiëtist
Ik ben gespecialiseerd diëtist bij Diëtistenpraktijk Aileen de Vogel en hebt een grote passie voor een gezonde leefstijl en een gelukkig lijf. Met veel plezier organiseer ik dit unieke festival voor (aanstaande) ouders en jonge kinderen. In mijn consulten hoor ik vaak terug “Had ik dat nou maar geweten” als ik ze vertel over de mogelijkheden en fantastische zorgverleners die in Dordrecht werkzaam zijn. Daarnaast merkte ik dat er weinig te doen was voor deze doelgroep. Niets leuker dan een fantastisch gezellige dag te kunnen organiseren waar sport, spel, educatie, shoppen en het begrip ‘lokaal’ samenkomen!
LAURA VAN GEER
LAURA VAN GEERDraagconsulent
Ik ben nu 4 jaar werkzaam als draagconsulent in de regio Drechtsteden, ik ben zelf moeder van een jongen en meisje van 4,5 jaar. Het viel me op dat er hier in Dordrecht niet veel te doen is voor (toekomstige) ouders en jonge kinderen maar dat hier wel behoefte aan is. Zo zijn Aileen en ik aan de slag gegaan om deze leuke dag te organiseren. Een dag waar Dordtste ondernemers en zorgverleners samenkomen met hun doelgroep. En voor de Dordtenaren om een gezellige en informatieve dag te hebben

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

“Na afloop van de eerste editie van het Frummeltjes Festijn vind u hier wat bezoekers te vertellen hebben.”

FRUMMELTJES FESTIJN

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR STICHTING WIJKWENS