Stel je voedingsvragen op het Frummeltjes Festijn

Activiteiten voeding

HET SUIKERSPEL.
Door middel van suikerklontjes bij de juiste producten te plaatsen kom je erachter hoeveel suiker er in je drinken en eten zit. Misschien win je ook wel een eetmaatje, restjesreminder of koelkaststicker

VRAAG je RAAK.
Stel alle vragen die je hebt aan de aanwezige diëtisten of neem infonatiemateriaal mee over diverse onderwerpen.

FRUMMELSTELLLINGEN.
Op een leuke speelse manier kom je meer te weten over voeding en fabels tijdens de zwangerschap. Ook hier kun je een eetmaatje, koelkaststicker of restjesreminder winnen.

VITAMINI.
Er zijn dummieverpakkingen, waar moet je op letten bij het kopen van een supplement en heb je eigenlijk wel een supplement nodig?

ETIKETTEN LEZEN.
Hoe lees je een etiket en waar moet je op letten. Wij helpen je graag en kijken mee. Heb je een verpakking waar je vragen over hebt? Neem hem gerust mee!

BROODNODIG – WIN EEN MAAND LANG ZUURDESEM OP ZONDAG.
Raad jij hoeveel hazelnoten er in het potje zitten, de winnaar krijgt een maand lang wekelijks een zuurdesembrood. Ook kun je al je vragen stellen over brood en broodvervangers.

Aileen de Vogel
Aileen de VogelDiëtist
Als zelfstandig gevestigd diëtist heb ik mij gespecialiseerd in vrouwen en hun levensfases: zwangerschapswens, zwangerschap en overgang. Van jongs af aan heb ik al een fascinatie voor nieuw leven en de invloed die voeding daarop heeft. Vanuit deze interesse ben ik mij tijdens de diëtistenopleiding al gaan verdiepen in vrouwenvoeding. We zijn allemaal uniek en verdienen de zorg die het beste bij ons past. Mijn begeleiding is integer, met gevoel voor humor en altijd in samenspraak!

Weet je dat ik nog een passie heb? Ik ben helemaal gek van de jaren 50! Vaak zie je mij met een krul in mijn haar en een leuk jurkje aan.

Mariëtta Bellaard
Mariëtta BellaardDiëtist in opleiding
Ik ben Mariëtta en zit in het vierde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek. Ik ben momenteel bezig met mijn scriptie over PCOS, waarvan Aileen de opdrachtgever is. Op 26 mei ben ik aanwezig om alle vragen, waaronder over mijn scriptie, te beantwoorden. Daarnaast ben ik er om leuke doe-activiteiten te doen over voeding.