Uitleg over dragen door Draagconsulent Wrapped Around

Als draagconsulent help ik je graag om jouw manier te vinden om te  genieten van het dragen.

Dragen is zo fijn en dat deel ik graag met jullie.

Waarom een draagconsult? Ik vond het zelf toen ik ging dragen heel  fijn om naar filmpjes op youtube te kijken maar echt goed leren dragen  heb ik toch echt geleerd via een draagconsulente.  Iemand die het voor  doet, je alles stap voor stap leert, mee kijkt met hoe jij het doet en  je handige tips geeft en trucs leert. Je oefent eerst met een pop tot  je zeker genoeg bent om de knoop of drager met je eigen kindje te  proberen.
En zo een draagpop werkt toch fijner dan een grote teddybeer!
Je kunt je vragen stellen, krijgt feedback en er wordt met je meegedacht.
En zo durf je het ineens aan om te gaan rugdragen of wordt die knoop  die nooit lukte ineens je lievelingsknoop.

Of in mijn geval ga je toch dragen, terwijl ik toen ik zwanger was van  een tweeling alleen maar dacht; Hoe dan? En het is gelukt, sterker nog  ik kan me nu niet voorstellen hoe ik het gedaan zou hebben zonder te  dragen. En dit is wat ik jullie ook mee wil geven. Het dragen heeft  mij zoveel gebracht! Troostende plaats voor 1 kindje terwijl ik mijn  armen vrij had voor de ander. Ik had ineens handen vrij voor het  huishouden dat toch gedaan moest worden. Eindeloos knuffelen, wandelen  en genieten!